ШАТО КОПСА - ВИНАРСКА ИЗБА,ресторант,Карлово,кухня,вина,легло,панорама,бъчви,бордо,каберне совиньoн,мискет,шардоне,мускат,мрамор - ВИНАРСКА ИЗБА - КОПСА – град | Карлово
Начало > Хотел >
ВИНАРСКА ИЗБА - КОПСА
Хотел в  - ВИНАРСКА ИЗБА - КОПСА
0882645452
Карлово, ул. Генерал Карцов 34
ШАТО КОПСА - ВИНАРСКА ИЗБА, ресторант, Карлово, кухня, вина, легло, панорама, бъчви, бордо, каберне совиньoн, мискет, шардоне, мускат, мрамор

Избата Вкопана в естественото земно възвишение, естествени температурни условия за отлежаване на селектираните вина Zeyla. Вината отлежават в барици - български, френски, американски.

Тук истинските дегустатори могат да отпиват от вината от различните бъчви.

ЗА РЕСТОРАНТА 

Надяваме се атмосферата и всеки детайл, за който сме помислили, в ресторанта на Шато Копса, да допринесе за пълната наслада на сетивата ви. Ресторанта разполага с шестдесет места за настаняване на гости. Всички ястия се приготвят в момента на вашето желание, единствено от свежи продукти според сезона, в отворена презентационна кухня пред погледа на клиента.

По предварителна заявка нашия Шеф готвач може да приготви кулинарните желания на нашите гости. Това, което със сигурност трябва да опитате са нашите предложения за ястия от прясно уловен дивеч. 

Винената листа е лимитирана и представена единствено с богатата сортова селекция на вината на Шато Копса.

Единствено гостите на Шато Копса имат възможността да опитат наши лимитирани специални вина и реколти изчерпани на пазара.

Винен лист

ЗА РЕЛАКС ЗОНАТА 

Релакс зоната е разположена на четвъртото ниво на Шато Копса.

На разположение на нашите гости е уютната обстановка на релакс лаундж и мраморно джакузи, към което надничат приканващи лежанки за масаж и почивка от двете каменни кули.

Две панорамни тераси, от които погледа обхожда лозовите масиви, спирайки на север в Южния склон на Стара Планина, а на Юг – в Същинска средна гора, дават възможност за прохладна отмора в летните дни.

Възможно е наемането на цялата релакс зона с ограничаване на достъпа, както и сервирането на храна и напитки. 

Лаундж зоната е подходяща и за провеждане на фирмени мероприятия и презентации.

Шато Копса разполага с апартамент и четири бутикови стаи разположени в самото Шато,
както и с десет стандартни стаи разположени във вътрешния двор на замъка.