За нас, Хотели, регистър, регистър на хотели, хотели в българия
Начало >
За нас
about us
about us 2
about us 3

Имедия Консулт ЕООД е амбициозна компания, фокусирана в областта на ИТ технологиите и уеб сферата. Предлагаме софтуерни и уеб-базирани системи, оптимизация и хостинг, професионално разработване на тематични уебсайтове за представяне на фирми, продукти и услуги.

Ние сме специалисти, които прилагат познанията си в областта на Интернет маркетинга, социалните медии и Google Adwords за да помогнем на нашите клиенти да постигнат успехи, чрез своите сайтове. Нашият екип не се страхува от предизвикателствата, съобразяваме се с бюджета и обичаме нестандартните решения за отлично онлайн представяне на бизнеса ви.

Екипът на Имедия Консулт ЕООД организира ежемесечни семинари и обучения за развиването на хората и запознаването им с новостите и тенденциите в уеб сферата.

________________________________________

Един от тематично-отрасловите сайтове е www.hotelsbg.bg

Сайта е с иновативна платформа, разработена и оптимизирана, така че, при публикуване на участие, то автоматично се индексира в Googe. Сайта представя с уникално съдържание всички видове туристически обекти в България. За потребителите търсещи Хотели, Спа центрове, курорти и други, функционалното меню позволява бързо и лесно откриване на желаните дестинации и обекти.

www.hotelsbg.bg е категоризиран спрямо най-честите търсения на туристически дестинации в България. Сайта е изцяло насочен към крайните потребители, за да могат да намерят най-точно, това което търсят.

________________________________________

Благодарение на големия потребителски интерес в тази сфера и високотехнологичната система с която работи сайта, той се класира на първи позиции при търсене в Google. Това дава огромно предимство на всички обекти участващи в сайта, да са лесно достъпни и откриваеми от максимален брой потребители.