КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК - Свищов,КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК,къщи,къщи за отдих,къщи под наем,къщи в Свищов,почивка в Свищов  - КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК - Свищов – град | Свищов
Начало > Къща за гости >
КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК - Свищов
Хотел в  - КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК - Свищов
0898617274
Свищов, До манастир
КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК - Свищов, КОМПЛЕКС МАНАСТИРСКИ ЧИФЛИК, къщи, къщи за отдих, къщи под наем, къщи в Свищов, почивка в Свищов

"Комплекс манастирски чифлик" е разположен в уникална планинска местност на 3 км от центъра на Свищов в посока Велико Търново преди с. Царевец на 150 м. от Свищовският манастир "Покров Богородичен" Местността е планинска и известна както с много красива природа, чист въздух и манастира, така и с лековитата вода и извора който е срещу манастирските порти, тя е минерална и е ценена от населението като лечебна, известна и използвана още от римляните от древния римски град Нове.

Отсядайки при нас ще може да се докоснете до тайнството и чудотворната сила на прочута в страната и чужбина чудотворната икона на Света Богородица в манастир "Покров Богородичен".

Тя притежава силата да помага на молещи се при безчадие и тежки очни болести.

"Комплекс манастирски чифлик" се състои от шест къщи, басейн и лятно барбекю с камина и пещ, които гостите на комплекса ползват безплатно.

Общият капацитет е 60 легла.Всяка къща има голяма трапезария и спални оборудвани с LED телевизори с цифрова телевизия .