хотел,стая,студио,семеен хотел Ахтопол,почивка Ахтопол,настаняване Ахтопол,Ахтопол,семеен хотел,почивка,море,Агатопол,КЪЩА ЗА ГОСТИ АГАТОПОЛ,микровълнова фурна,хладилник,интернет достъп,телевизор,самостоятелна баня,тераса - КЪЩА ЗА ГОСТИ АГАТОПОЛ – град | Ахтопол
Начало > Къща за гости >
КЪЩА ЗА ГОСТИ АГАТОПОЛ
Хотел в  - КЪЩА ЗА ГОСТИ АГАТОПОЛ
0899719820
Ахтопол, ул. Иван Вазов 3
хотел, стая, студио, семеен хотел Ахтопол, почивка Ахтопол, настаняване Ахтопол, Ахтопол, семеен хотел, почивка, море, Агатопол, КЪЩА ЗА ГОСТИ АГАТОПОЛ, микровълнова фурна, хладилник, интернет достъп, телевизор, самостоятелна баня, тераса

Нашата къща за гости Агатопол се намира в южният черноморски курорт Ахтопол. Малкото градче е предпочитано от много туристи, заради уникалния си климат и привлекателното разположение в Странджа планина и край брега на Черно море. Ще ни намерите близо до стадиона на града и на около триста метра от плажната ивица.

Ние разполагаме с капацитет до двадесет легла, разпределени в двойни и тройни стаи тип - студио и един апартамент. Всички стаи са комфортни, обзаведени стилно и съвременно, създадохме всички удобства и улеснения за една приятна ваканция в къщата за гости.

Предлагаме Ви слънчеви и уютни студия с оборудван кухненски бокс, в който сме Ви предоставили - микровълнова фурна и хладилник, интернет достъп, телевизор, самостоятелна баня и тераса с красив морски изглед, тук на разположение имате и разтегателен фотьойл. 

Разполагаме с кошари за децата.
Апартаментът, който ще Ви предложим се състои от комфортна спалня с две легла, уютен хол с разтегателен диван и един фотьойл, на разположение имате още кухненски бокс, климатик, голяма девет метрова тераса също с морски изглед.

Град Ахтопол предлага перфектни възможности за всякакъв вид туризъм, лов, речен и морски риболов. Ахтопол е разположен - четиринадесет км. на Юг от Царево и на пет км. северно от устието на река Велека. 

В градчето има множество, заведения, магазини, близо е до всички курортни селища на южното ни черноморие.

В къща за гости Агатопол Вашата почивка ще е активна и приятна!