КЪЩА ЗА ГОСТИ БОРОВЕЦ ШИПКОВО,Къща за гости,Къща за гости в Шипково,село Шипково,Къща за гости Боровец,почивка в Шипково,Шипковски минерални бани,Троянски балкан - КЪЩА ЗА ГОСТИ БОРОВЕЦ ШИПКОВО – град | Шипково
Начало > Къща за гости >
КЪЩА ЗА ГОСТИ БОРОВЕЦ ШИПКОВО
Хотел в  - КЪЩА ЗА ГОСТИ БОРОВЕЦ ШИПКОВО
0888867445 , 0878867449
с. Шипково
КЪЩА ЗА ГОСТИ БОРОВЕЦ ШИПКОВО, Къща за гости, Къща за гости в Шипково, село Шипково, Къща за гости Боровец, почивка в Шипково, Шипковски минерални бани, Троянски балкан

Вила „БОРОВЕЦ” ** се намира в центъра на курорта Шипковски минерални бани, на 16 км. от гр. Троян, в Централна Стара планина.
Вилата работи целогодишно.


Отоплението е локално парно, поддържано от стопаните. Максималният капацитет е 22 човека разпределени в 8 стаи: 4 стаи с по 2 легла, 2 стаи с по 2+1 легла, 2 стаи с по 2+2 легла. Всяка стая е с телевизор с кабелна ТВ, хладилник. На територията на целия обект има безжичен интернет.

Вилата има обширна, оборудвана трапезария с камина подходяща за събирания по различни поводи с достатъчно място за празнуване. Непосредствено до вилата няма съседи, с които да се съобразявате за вашите шумни тържества. Тук може да приготвите вашето барбекю наслаждавайки се на спокойствието на реката минаваща точно до вилата.

В къта до реката може да изпиете вашето кафе или аперитив, докато децата Ви си играят там.

В двора на вилата има 500кв.м. тревна площ – идеално поддържана. Тук може да направите своя плаж, да поиграете необезпокоявани. През летния сезон може да се възползвате от минералните бани и басейн, които са само на 200м. от вилата.

На 100м. от вилата има целогодишно работещ басейн и ресторант.

През зимния сезон може да карате ски и практикувате и други зимни спортове на Беклемето – на 20км. от вила „БОРОВЕЦ”.

Къщата се отдава както на индивидуални туристи, така и на групи.

Приемаме гости с домашни любимци.

Възможности за свободното време в района:
- Музей на народните художествени занаяти и приложни изкуства – гр.Троян;
- Художествена галерия „Серякова къща” – гр.Троян;
- Троянски манастир „Успение Богородично” – с.Орешак;
- Национално изложение на народните художествени занаяти – с. Орешак;
- Природонаучен музей – с. Черни Осъм.