КЪЩИ ЗА ГОСТИ АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ,АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ,вили до Златоград,къщи за гости Златоград,почивка в Златоград,Старцево,Неделино - КЪЩИ ЗА ГОСТИ АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ – град | Златоград
Начало > Къща за гости >
КЪЩИ ЗА ГОСТИ АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ
Хотел в  - КЪЩИ ЗА ГОСТИ АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ
0886666534
Златоград
КЪЩИ ЗА ГОСТИ АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ, АЛЕКСАНДРОВИ ВИЛИ, вили до Златоград, къщи за гости Златоград, почивка в Златоград, Старцево, Неделино

Александрови вили се намира на 8-10 километра западно от Златоград, по пътя за гр.Смолян, в отсечката между Старцево и Неделино.

Местоположението на вилите е непосредствено под параклиса Света Неделя. Връх Света Неделя, ведно с параклисите „Св. Равноапостоли Константин и Елена, „Св. Атанас и „Св. Неделя, намиращи се на едноименните върхове около Златоград, формират така наречената Кръстата гора.

Върхът е уединен, без седловини и доминира над другите планински възвишения и върхове. Той е с широк обзор и далечна видимост: на югоизток, над гр. Джебел, старата островърха крепост Устра на изток, над гр. Неделино, планинският масив Алада; на север, между гр. Неделино и с. Падина, Ардинско – връх Св. Илия; на северозапад, над Загражден, връх Каракулас и малко по на юг връх Бучовица – над с. Ерма река и връх Костадин – връх Чалът с манастирите над град Ксанти и исполинската скала Момин камък.

Върхът Св. Неделя е удобен за отбрана и сигнализация на далечни разстояния (някога се е правела с огньове) и това обяснява построяването на крепостта. Планинската верига се пресича от Шахинската и Лъджанската река, които се събират при село Мемково и през гара Карлъкьой при залива Боругьол се вливат в Бяло Море. В ясно време от върха по течението на реката, се вижда Бяло море. От нея започва планинската верига Гюмюрджински карлък, чиято най-висока точка е връх Вежката (1500 м надморска височина). На югоизток тя се снишава и образува прохода Маказа, през който минава пътят Гюмюрджина-Момчилград.

Вилите предлагат идеално място за релакс и почивка, приятелски или семейни събирания. Гледката, която се открива от вилите е невероятна. Вилите разполагат с механа, веранда с барбекю и навес с 35 седящи места.

Ние ви предлагаме

  •     Удобство и Уют
  •     Добро отношение
  •     Гостоприемство

Къщите разполагатсъс самостоятелен двор, просторна веранда с гледка към планината, механа, напълно оборудвани кухня, дневна, камина, кухня с пещ и барбекю.