САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ,тераса,санитарен възел,мини-бар,Царево,Ахтопол,САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ - САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ – град | Ахтопол
Начало > Къща за гости >
САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ
Хотел в  - САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ
0895484055, 059054238
Ахтопол, общ. Царево, ул. Св.Никола 29
САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ, тераса, санитарен възел, мини-бар, Царево, Ахтопол, САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ
Хотел в  - САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ КАМЕЛИЯ

  Самостоятелни стаи КАМЕЛИЯ, е eдно от най-новите и модерни места за настаняване. Това увеличава разнообразието на вашият избор при планирането на почивката Ви в този дивен край на нашата прекрасна държава - България.

Построена през 2007 година тя се намира в самото началото на град Ахтопол, идвайки от град Бургас и на около шестстотин метра от централния плаж и центъра на града. Позиционирана в най-високата точка на парцел с площ от около 1700 м2 (60% от който затревен), дава отмарящ изглед към полите на Странджа планина и къпещото се в нозете й лазурно Черно море.

Заслушан в песента на накацалите по смокиновите дървета птички, загледан в зеленината около теб и отмаряйки с чаша любимо питие на верандите от първия етаж, гален от лъчите на бързащото да се скрие зад връх Папия слънце, човек неволно губи представата, че се намира само на един хвърлей разстояние от оживения и шумен мравуняк на туристическия град.

Ще се радваме ако успеем да допринесем почивката ви в града на любовта да остави един ярък спомен, който отново и отново да Ви връща при нас с Любов.