СЕМЕЕН ХОТЕЛ АНЧО,Хотел Анчо,Несебър хотел,хотели несебър,хотел Несебър,настаняване Несебър,почивка Несебър  - СЕМЕЕН ХОТЕЛ АНЧО – град | Несебър
Начало > Семеен Хотел >
СЕМЕЕН ХОТЕЛ АНЧО
Хотел в  - СЕМЕЕН ХОТЕЛ АНЧО
055444671, 0888861721, 0888151758
Несебър, ул. Любен Каравелов 32
СЕМЕЕН ХОТЕЛ АНЧО, Хотел Анчо, Несебър хотел, хотели несебър, хотел Несебър, настаняване Несебър, почивка Несебър

Приятно място, където да се настаните и да прекарате една приятна лятна ваканция е Къща за гости Анчо. Освен приятно обзавеждане и разнообразие от удобства, къщата ще Ви предложи и чудесна локализация в очарователно красивия Несебър. 

В хотела за настаняване на гостите са предвидени два вида помещения – ДВОЙНИ СТАИ и ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Двойните стаи са осемнадесет на брой и сред тях се открояват такива с просторна спалня, както и стаи с две отделни единични легла. На разположение в хотела са и 9 тройни стаи, които предлагат на своите обитатели една спалня и единично легло.

Обзавеждането на стаите е приветливо, а оборудването им ще Ви осигури всички необходими Ви удобства. Поставени са телевизори, на които ще гледате сателитна телевизия. Можете да разчитате и на мини бар. Предлага се и достъп до Интернет. А ще се радвате и на прекрасен изглед от ТЕРАСАТА си, където ще можете да си отдъхвате. 

Освен това, къщата ще Ви посрещне на драго сърце и в своя РЕСТОРАНТ. Той също се радва на приятна обстановка. А освен това, тук ще се наслаждавате и на всякакви вкусни предложения, измежду които да избирате. 

ЦЕНИ:

Силен сезон (16.07 – 25.08)/ Слаб сезон (01.05-15.06 и 26.08-31.10)

Двойна стая – 40 лева/30 лева
Тройна стая – 55 лева/40 лева

Заповядайте в Къща за гости Анчо!