СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ,СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ Шипка,Косматка,Оструша,Шушманец,хотел Шипка,хотели Шипка,почивка Шипка,настаняване Шипка - СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ – град | Шипка
Начало > Семеен Хотел >
СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ
Хотел в  - СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ
088 444 6880
Шипка, ул. Христо Патрев 18А
СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ, СЕМЕЕН ХОТЕЛ ОПЪЛЧЕНЕЦ Шипка, Косматка, Оструша, Шушманец, хотел Шипка, хотели Шипка, почивка Шипка, настаняване Шипка

Семеен хотел Опълченец разполага с леглова база от 29 места, и се намира в град Шипка, в подножието на боровата гора до манастира Рождество Христово.

Местоположението се определя като Долината на Тракийските царе и е в близост до известните тракийски могили Косматка, Оструша, Шушманец и други. На 20 км. се намира мемориалът на връх Бузлуджа. 

Град Шипка е разположен в подножието на Стара планина, на 650 м надморска височина, и се намира на 12 км от град Казанлък. Лесно достъпен от цялата страна, на 232 км от София и на 102 км от Пловдив, град Шипка предлага отлични възможности за почивка през цялата година. 

През топлите месеци местността предлага прекрасни условия за отдих сред прохладата и спокойствието на Стара планина, а за любителите на природата е предпочитано място и отправна точка на много туристически маршрути и излети.