ХОТЕЛ АВАЛОН - Черноморец,хотел Авалон,хотел в Черноморец,семеен хотел в Черноморец,почивка в Черноморец - ХОТЕЛ АВАЛОН - Черноморец – град | Черноморец
Начало > Семеен Хотел >
ХОТЕЛ АВАЛОН - Черноморец
Хотел в  - ХОТЕЛ АВАЛОН - Черноморец
055042559 , 0899922266
гр. Черноморец, ул. Оборище 20
ХОТЕЛ АВАЛОН - Черноморец, хотел Авалон, хотел в Черноморец, семеен хотел в Черноморец, почивка в Черноморец

Семеен хотел Авалон се намира на 300м. от Централен плаж Черноморец и 500м. от центъра на курортното селище.

Хотелът разполага със 7 ателиета/4 места/ и 8 стаи/2 + 1 места/ всяка със самостоятелен санитарен възел, телевизор, хладилник, климатик , безжичен интернет и изглед към морето.

За вашата спокойна почивка предлагаме открит детски кът с басейн и лятна градина с барбекю за приятнилетни вечери с приятели.

Черноморец се намира на 24 км на югоизток от гр. Бургас на южния бряг на големия Бургаски залив. Селището е с превъзходно разположение в своеобразна падина край брега, на малък залив до самото море. Малкият залив, който още от стари времена гърците наричали “Агиос Николас /Свети Никола/, има формата на морска подкова, обърната с отвора на север. Той именно дал и името на селището, Черноморец до 1951 година се нарича Свети Никола. На изток се намират остров Свети Иван и Созопол.

Селището е разположено на красиви брегове, приличащи на разцъфнало цвете.Живописната природа, галещите слънчеви лъчи и топлите черноморски вълни превръщат селището в божествено кътче, предразполагащо към идилия и спокойствие.

За допълнителна информация отностно условия и намаления на тел. 0899 92 22 66 !