ХОТЕЛ ГЛОБУС,климатик,телефон,кабелна телевизия,масаж,сауна,самостоятелен санитарен възел,Пловдив,ХОТЕЛ ГЛОБУС,хотели в пловдив,пловдив хотели,маникюр,стилен ресторант - ХОТЕЛ ГЛОБУС – град | Пловдив
Начало > Хотел >
ХОТЕЛ ГЛОБУС
Хотел в  - ХОТЕЛ ГЛОБУС
032686484, 032686464, 032686474
Пловдив бул. 6-ти Септември 38
ХОТЕЛ ГЛОБУС, климатик, телефон, кабелна телевизия, масаж, сауна, самостоятелен санитарен възел, Пловдив, ХОТЕЛ ГЛОБУС, хотели в пловдив, пловдив хотели, маникюр, стилен ресторант

ХОТЕЛ ГЛОБУС е сред предпочитаните хотели в град Пловдив. Хотелът предлага за Вас и Вашите гости отлични условия за настаняване по време на туристическо или делово пътуване в града. Eлегантни хотелски стаи с атрактивен интериор.

Въпреки съвременния стил и лукс, големите, комфортни хотелски стаи, хотел Глобус е сред малкото хотели на достъпни цени за всички гости. Хотелът е разположен в центъра на град Пловдив и предлага перфектно обслужване и луксозна обстановка. Комплексът разполага с хотелска част, сауна, масаж, маникюр, стилен ресторант, както и услугите на фризьорски салон. За гостите е осигурен безплатен безжичен интернет.

Хотелът разполага с 52 легла, разпределени в 20 двойни стаи, 3 студия и 2 апартамента. Всички стаи са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, телефон и интернет.

От 2010 година хотелът откри НОВО крило с нови 12 двойни стаи. Всички стаи са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, телефон и интернет и с допълнителни легла, които при нужда се разтягат.

Ресторант Глобус има капацитет от 200 места. Ресторантът ще Ви предложи да се насладите на ястия и специалитети от българската и родопска кухня, както и оригинални напитки поднесени на фона на стилна и комфортна обстановка.

На разположение на гостите на Хотел Глобус е и лоби барът на комплекса, където можете по всяко време да седнете на чаша ароматно кафе или студен аперитив с приятели.

Хотелският комплекс предлага и възможност за организиране на сватбени тържества.