ХОТЕЛ КАЗА АРТ,рт хотел,село Орешак,троян,Биляна Милушева,Пламен Петров,мебели,изкуство,бутиков хотел,Троянски манастир,ресторант,спа кът,вина,Стара планина,емоции,почивка,покупка на мебели,вдъхновение,нестандартни,романтично,любов,емоции,успение богородично,рожден ден,the unique voices,ХОТЕЛ КАЗА АРТ - Орешак - ХОТЕЛ КАЗА АРТ – град | Орешак
Начало > Хотел >
ХОТЕЛ КАЗА АРТ
Хотел в  - ХОТЕЛ КАЗА АРТ
069522474, 0889508149
с. Орешак, ул. Стара планина 44
ХОТЕЛ КАЗА АРТ, рт хотел, село Орешак, троян, Биляна Милушева, Пламен Петров, мебели, изкуство, бутиков хотел, Троянски манастир, ресторант, спа кът, вина, Стара планина, емоции, почивка, покупка на мебели, вдъхновение, нестандартни, романтично, любов, емоции, успение богородично, рожден ден, the unique voices, ХОТЕЛ КАЗА АРТ - Орешак

Бутиков хотел Каза Арт се намира в село Орешак в Троянския балкан. Съоръженията на хотела включват открит басейн с джакузи зона. Хотелът предлага и уроци по изкуства и стаи с индивидуален дизайн с безплатен интернет.

Декорирани с различни цветове и материали, всички стаи на хотел Каза Арт се отличават с интериор на различна тематика. Всяка стая има минибар, балкон и плоскоекранен телевизор. Всички стаи включват просторна баня със сешоар и тоалетни принадлежности.

Гостите могат да се отпуснат в сауната или да опитат разнообразни масажни процедури. Персоналът на рецепцията е на разположение денонощно и може да Ви осигури рум-сървиз.

Всяка сутрин в ресторанта на хотел Каза, чийто специалитет са тематичните менюта и българските ястия, се сервира закуска. Гостите могат да се насладят на питие в бара и на открито.

Хотел Каза Арт се намира на 500 метра от центъра на селото. Популярният Троянски манастир е на 2 километра. Има безплатен паркинг на място. 

Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в Орешак! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Гостоприемство

Всеки кът, всяка мебел, всеки детайл в Art Хотел Casa Art създадохме с огромното желание да се хареса от нашия най-велик критик и ценител – нашия гост. Целият екип на Хотел Casa Art е мотивиран и готов да изпълни максимално желанията на гостите си.
 

Уникалност

Хотел Casa Art се отличава с неповторимо интериорно решение за всяко помещение, с уникалното представяне на кулинарни изобретения, с арт избор на уъркшопи, разходки и спортни активности, със специално подбрани културни мероприятия и забавления.
 

Емоционалност

Повечето хотели предлагат нощувки. Хотел Каза Арт предлага емоции! Вярваме, че ние хората сме резултат не само от  гени, култура и ценностна система, а преди всичко изражение на нашите емоции. Концепцията на Хотел Каза Арт се базира на тази вяра и се опитва да задоволи в максимална степен емоционалната потребност на гостите си.
Качество

Качеството на материaлите, на изработката на мебелите, на храната, на услугите в Хотел Casa Art са за нас толкова важни, колкото приветливостта и сърдечността във взаимоотношенията - както с всички членове на нашият екип така и с нашите гости-ценители.

Изкуство

Casa Art означава дом на изкуството. Във философията на Хотел Casa Art изкуството представлява едно централно измерение и присъства с картини, пластики, витражи, както на собственика - художника Пламен Петров, така и на други български и чужди автори.
 

Иновативност

Иновативна е идеята ни, философията на всяка от стаите в хотел Каза Арт да интерпретираме не само по интериорен, но и по кулинарен път. Иновативни са мебелните ни решения. Иновативно е предлагането на уъркшоп по изграждане на собствен мебелен уникат. Иновативни сме в предлагането на топ-бизнес семинари в кооперация с топ световни консултанти.
 

Ековизия

Хотел Casa Art не е само арт хотел, но и еко хотел. Хотелът е построен в голяма степен с екологично чисти материали като стари каменни стени и тухли за камините, както и греди за някои от мебелите и масите в ресторанта. Всички мебели са от масивно дърво, лаковете не съдържат вредни съставки. Аксесоарите са от керамика, стъкло, свежи или сухи светя както и от порцелан. Приятният аромат в стаите, лоби бара и ресторанта е постигнат с естествени планински растения и цветя и билки като мащерка, лавандула, зърна от кафе, изсушени портокалови и лимонови ленти. В кухнята на Хотел Casa Art се използват също така екологично чисти хранителни продукти.

Ние говорим на вашия език!