минибар,Комплекс,резервации,уют,ниски цени,конфорт,душ кабина,вана,персонален сейф,LCD телевизор,Копирни услуги,Факс,ХОТЕЛ КОСМОС - ХОТЕЛ КОСМОС – град | Русе
Начало > Хотел >
ХОТЕЛ КОСМОС
Хотел в  - ХОТЕЛ КОСМОС
082825005, 082839839, 082839839
Русе, ул. Борисова No. 122
минибар, Комплекс, резервации, уют, ниски цени, конфорт, душ кабина, вана, персонален сейф, LCD телевизор, Копирни услуги, Факс, ХОТЕЛ КОСМОС
Хотел в  - ХОТЕЛ КОСМОС

Хотел „Космос” – град Русе отвори врати на 15.09.2008 година и е един от най-новите хотели в града. Хотелът е категория три звезди и разполага с 20 двойни стаи, от които 8 със спалня и 12 с отделни легла. Разположен е в близост до централна автогара и ЖП гара и е на 10 минути от центъра на града.

Лоби-барът на комплекса, предлагащ богат избор от напитки и храни, е добра възможност за удобно осъществяване на срещи с бизнеспартньори, приятели.

Ресторант „Космос” – част от комплекса, предлага на всички свои гости стилна обстановка и богат избор на ястия от европейската и българската кухня, както и изискани напитки.

Всяка една от стаите е климатизирана, обзаведена със стил и разполага с минибар, персонален сейф, LCD телевизор с над 50 цифрови канала, интернет връзка (Wireless), модерна баня с душ кабина или вана. 

Стаите са в различен цветови аранжимент, всяка има своя чар, но всички удовлетворяват комфортното пребиваване на клиентите. Допълнителните услуги за гостите на хотела са: химическо чистене, пране и гладене, факс, копирни услуги и охарняем паркинг.