ХОТЕЛ КРАЛСКО СЕЛО,хотел,ресторант,селски,туризъм,промоционални,пакети,за двама,коледа,нова,година,тържества,празници,спа-център,хотел Стефаново,настаняване Стефаново,туризъм Стефаново - ХОТЕЛ КРАЛСКО СЕЛО – град | Стефаново
Начало > Хотел >
ХОТЕЛ КРАЛСКО СЕЛО
Хотел в  - ХОТЕЛ КРАЛСКО СЕЛО
0876735737
с. Стефаново, обл. Перник
ХОТЕЛ КРАЛСКО СЕЛО, хотел, ресторант, селски, туризъм, промоционални, пакети, за двама, коледа, нова, година, тържества, празници, спа-център, хотел Стефаново, настаняване Стефаново, туризъм Стефаново

Хотел Кралско село е чудесно място за отдих и спокойна ваканция. Ще го откриете да се разполага в китното село Стефаново. Локализацията на хотела ще Ви осигури нужното спокойствие, както и възможността да се наслаждавате на красивата околност.

Различни са помещенията, които ще Ви бъдат предложени за настаняване. На разположение например са 3 чудесни стандартни ДВОЙНИ СТАИ. Предлагат се и 5 комфортни СТАИ - ТРОЙКИ, предлагащи място за трима души. Три на брой са ЛУКСОЗНИТЕ СТАИ в хотела, а готов да Ви настани ще бъде и ЛУКСОЗЕН VIP АПАРТАМЕНТ. Обзавеждането на всички помещения е напълно модерно и доста стилно.

Стаите тук са готови да Ви предложат елегантен интериор и съвременно оборудване. На разположение ще имате кабелна телевизия. На гостите се предоставя и кабелен, както и безжичен ИНТЕРНЕТ. В стаите има и МИНИ БАР. Помещенията се радват и на КЛИМАТИЦИ.

Хотелът ще Ви предложи и най-различни удобства, освен тези, на които ще разчитате в стаите. Така например през летния сезон тук ще можете да се радвате на прохладата на открития БАСЕЙН. Кристалната му вода със сигурност ще успее да Ви осигури нужната свежест. Комплексът разчита и на СПА ЦЕНТЪР, където бихте могли да се отпуснете в САУНАТА например. Оборудван е и специален ФИТНЕС ЦЕНТЪР, където да поддържате добрата си форма.

В хотела се помещава и прекрасен РЕСТОРАНТ. Той със сигурност ще Ви впечатли с елегантната си визия, както и с множеството апетитни предложения в менюто си. Освен на отлично приготвени с продукти от градината на комплекса ястия ще се радвате и на качествени питиета.

Хотелът е предвидил наличието дори на КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, в която да се провеждат всякакви семинари, конференции, бизнес срещи, обучения, симпозиуми и въобще всякакви бизнес мероприятия.

Заповядайте в Хотел Кралско село!