хотел в София,хотели в София,бизнес хотел в София,хотел с ресторант в София,конферентна зала София,София,МАКСИ,ХОТЕЛ МАКСИ - ХОТЕЛ МАКСИ - София – град | София
Начало > СПА Хотел >
ХОТЕЛ МАКСИ - София
Хотел в  - ХОТЕЛ МАКСИ - София
028920010, 0886855811, 0887200223
София, бул. Симеоновско шосе 110
хотел в София, хотели в София, бизнес хотел в София, хотел с ресторант в София, конферентна зала София, София, МАКСИ, ХОТЕЛ МАКСИ

Комплексът под Витоша се отличава със семейна атмосфера и лично отношение от страна на собствениците В Макси създаваме начин на живот на хората, а не им продаваме чиста квадратура. Това казва Стоян Илиев, един от собствениците на комплекса.

За десетина години на голото някога поле край Симеоновско шосе, в подножието на Витоша, изникна цял квартал - 25 блокчета ( които тук наричат къщи ) с апартаменти, два хотела, спа център, ресторант, тенис кортове, външни и вътрешен басейн, училище, магазини...

Единствено наемателите на MAXI CLUB имат привилегията да използват безплатно съоръженията в СПА Центъра на комплекса (фитнес, басейн, сауна, парна баня), както и външните басейни през лятото, a закупилите апартаменти ползват 10% отстъпка. Техническа поддръжка на апартаментите – нашите служители са непрекъснато на разположение за разрешаването и отстраняването на всички възникнали повреди.

Предлагаме на нашите наематели клубни карти, с които ползват 10% отстъпка във всички обекти в комплекс MAXI. Направили само стъпка в ресторант Макси и вече се чувствате сякаш наистина сте в Гърция: бели мебели, тиха гръцка музика и меню с морски дарове и риба, доставени в същия ден от Средиземно море. От дневната селекция с риба може да изберете дали да вечеряте с лаврак или друг вид риби, дали да са изпечени на скара с дървени въглища, на фурна или изпържени. Не пропускайте да опитате ароматните пържени дарове и видовете миди.

Ако сте в насторение за нещо различно, тогава опитайте печеното кипърско сирене халуми ли папутсаки, патладжани с мляно телешко месо. Хотелски комплекс МАКСИ разполага с 4 зали, които могат да се използват за разнообразни събития. Гранд зала Макси заема площ от 1 200 кв. м., на две нива е и може да предложи до 500 места. Перфектна е за промоции, конференции и коктейли. В Синята зала може да провеждате тренинги и презентации, а местата могат да се подредят във формата на „П” ако се използва за 50 човека, а ако се подредят като киносалон може да се използва за 130 души.

Зелената зала е добро място за бизнес тренинги и може да събере до 70 души като киносалон, или 50 души ако е подредена като класна стая.