ХОТЕЛ ИДОЛ - Търговище,хотел в Търговище,конферентна зала,Хотел Идол,Търговище,Безплатен интернет,Безплатен паркинг,Видеонаблюдение,хотел в Търговище,хотели в Търговище,идол,настаняване в Търговище,хотел,семейна почивка,фирмена почивка,хотели,парти,РЕНСТРОЙ ООД,РЕНСТРОЙ  - ХОТЕЛ ИДОЛ - Търговище – град | Търговище
Начало > Хотел >
ХОТЕЛ ИДОЛ - Търговище
Хотел в  - ХОТЕЛ ИДОЛ - Търговище
0896641505
Търговище, ул. П. Р. Славейков 27
ХОТЕЛ ИДОЛ - Търговище, хотел в Търговище, конферентна зала, Хотел Идол, Търговище, Безплатен интернет, Безплатен паркинг, Видеонаблюдение, хотел в Търговище, хотели в Търговище, идол, настаняване в Търговище, хотел, семейна почивка, фирмена почивка, хотели, парти, РЕНСТРОЙ ООД, РЕНСТРОЙ

 

 

ХОТЕЛ ИДОЛ - Търговище предлага спокойствие, професионално обслужване и комфорт

 

Той се намира в самия център на града, на няколко минути път от административните институции, банките, културните средища и заведенията за приятно прекарване на свободното време. Обзавеждането е в съвременен стил и предлага удобство и уют на обитаване. Осигуряваме дискретно обслужване, индивидуално отношение и професионализъм, подкрепен от съвременен комфорт.

Хотелът съчетава най-добрите традиции на хотелиерския бизнес и най-ярките иновации на обслужващата сфера. Желанието ни е да накараме всеки от Вас да се почувства специален и сме насочили всичките си усилия, за да го постигнем!

Рецепцията е на Ваше разположение от 07:00 - 23:00 ч. При нужда можете да заявите събуждане или друга услуга, да поискате термокана или ютия. Ако желаете питателна закуска, само поръчайте рум сървиз.

Когато отсядате в нашия хотел в Търговище, не е нужно да носите много багаж. Предлагаме химическо чистене, пране и гладене. За сигурността на вещите и документите Ви има осигурен сейф.

Гостувате ли при нас със семейството си, можете да разчитате на детска кошарка, а ако идвате по работа, ще Ви осигурим работно бюро.

Хотел „Идол“ Ви предлага висок стандарт и достъпни цени

Хотелът предлага следните услуги:

  • пране и гладене

  • химическо чистене

  • сейф

  • рецепция - 07:00 ч. - 23:00 ч.

  • събуждане – при поискване

  • рум сервиз

* При поискване могат да се предоставят: ютия, електрическа термокана, детска кошарка, работно бюро.