хотел,ресторант,спа,Лоби-бар,контакти,България,семейни тържества,СПА център,Поморие,Скай Бар,адрес,СПА ХОТЕЛ СВЕТИ ГЕОРГИ,фирмени мероприятия - СПА ХОТЕЛ СВЕТИ ГЕОРГИ – град | Поморие
Начало > СПА Хотел >
СПА ХОТЕЛ СВЕТИ ГЕОРГИ
Хотел в  - СПА ХОТЕЛ СВЕТИ ГЕОРГИ
059624411, 0885274884
Поморие, бул. П. Кр. Яворов 15
хотел, ресторант, спа, Лоби-бар, контакти, България, семейни тържества, СПА център, Поморие, Скай Бар, адрес, СПА ХОТЕЛ СВЕТИ ГЕОРГИ, фирмени мероприятия

Мажоритарен собственик и управляващ хотела е Георги Тръпков, фирмата е ТРЪПКОВ ТУРС ООД. Той е с висше икономическо образование, специалност Търговия и със следдипломна квалификация Туризъм.

Работил е като специалист, главен специалист, заместник директор в Балкантурист, Интерхотели, Валутна и левова търговия, Директор на банка ДСК в периода 1983-1993 година. От 1993 година се занимава с частен бизнес в сферата на търговията и туризма.

Съсобственик е и управител на фирми с предмет на дейност хотелиерство, казино дейност и ресторантьорство. Студио Те разкриват панорама към центъра на Поморие или предлагат изглед към Бургаския залив.

Просторната тераса, вътрешният простор и обособеният дневен кът ще направят почивката ви приятна и изключително уютна. Студиото е подходящо за двойки, семейства с деца, както и за всички, които търсят повече пространство.

Двойна стандартна стая

От терасите се разкрива гледка към центъра на Поморие или към морето. Има възможност за едно или две допълнителни легла. Стаите са обзаведени с две отделни легла или със спалня.

Двойна луксозна стая

Ако търсите повече удобство и комфорт, това е вашият тип. Възможно е настаняване на двама или трима гости.

Единична стая

Подходящи са за индивидуално пътуващи гости и командировани служители. Интериорът е изключително пъстър и свеж, преобладават материите с рози в приятни топли цветове.

Основен ресторант

Основният ресторант с капацитет от шестдесет места е в приятен лилав цвят, който в съчетание с картините, хубавата музика и меката светлина ще допринесат допълнително за доброто ви настроение.

През всеки сезон от годината можете да се насладите на български специалитети, морски деликатеси, както и на италиански изкушения.

Заведението е подходящо за фирмени мероприятия и семейни тържества. Нашите любезни служители ще ви помогнат да изберете най-подходящото меню за вашия празник.

Бюфетът предлага отбрани вина и ракии от региона, а вежливото обслужване ще ви зареди с още приятни емоции.