ВИЛНО СЕЛИЩЕ РОМАНТИКА ФОРЕСТ,Романтика форест,Батак ,Кавал тепе,Хотел Батак,Хотели Батак,вила Батак,вили Батак,телевизор,хладилник,интернет,баня,барбекю,конна езда,риболов,водни спортове,природа,семинари,лов,бизнес срещи,колоездачни турове,фотолов,гори - ВИЛНО СЕЛИЩЕ РОМАНТИКА ФОРЕСТ – град | Батак
Начало > Вилно Селище >
ВИЛНО СЕЛИЩЕ РОМАНТИКА ФОРЕСТ
Хотел в  - ВИЛНО СЕЛИЩЕ РОМАНТИКА ФОРЕСТ
0899918793, 0899918954
M-т Кавал тепе, язовир Широка поляна, Община Батак
ВИЛНО СЕЛИЩЕ РОМАНТИКА ФОРЕСТ, Романтика форест, Батак , Кавал тепе, Хотел Батак, Хотели Батак, вила Батак, вили Батак, телевизор, хладилник, интернет, баня, барбекю, конна езда, риболов, водни спортове, природа, семинари, лов, бизнес срещи, колоездачни турове, фотолов, гори

Вашата почивка сред оазис на чиста и дива природа. Родопите са като море от преливащи тъмнозелени хълмове.

Дори само за миг да се полюбувате на красивата панорама и вдъхнете кристално чистия въздух, вие за винаги ще се влюбите в лиричните и магнетични Родопи- планината на Орфей. Красотата на Родопите е неповторима, казват древните мъдреци.

Вилно селище Романтика форест е самобитно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. Тук има легенда, която ще чуете- легендата за Кавал тепе...

Възможност за високопланински риболов, лов, конна езда, водни спортове, колоездачни турове, фотолов на птици, билки и незабравими разходки по Еко пътеки.Селището е част от Натура 2000/екологична система от защитени зони в Европейския съюз/.

Предлага организиране и провеждане на тийм билдинг и с обучител.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Вилно селище Романтика форест е разположено в района на язовир Широка поляна на 1530м надморска височина. Свежият приятно прохладен климат и големият брой слънчеви дни имат стимулиращо лечебно профилактичен ефект.

Това е едно различно селище, в уютен планински стил, в съчетание с прохладни гори и много кътчета за отмора.Намира се в близост до гр.Доспат и е на 40км. от историческият град Батак.Гостуването във вилно селище Романтика форест е идеалното решение за откриване на най-красивите пещери в България.

Селището работи целогодишно и е подходящо място за индивидуални и групови посещения, провеждане на бизнес срещи, семинари, фирмени, сватбени и фамилни тържества; подходящ е за хора търсещи грижа за своето здраве и спортен дух. Вилно селище Романтикa форест предлага 15 напълно самостоятелни двуетажни вили в алпийски стил, всяка с капацитет от 2 до 6 гости.

Първият етаж на всяка вила включва голяма всекидневна с камина, кът за отмора, кът за хранене, кухненски бокс с прибори за хранене, телевизор, хладилник, баня с душ кабина и сешоар.На вторият етаж са разположени две спални/ в 5 от вилите/ и по три спални / в 10 от вилите/.

Всяка вила има пожароизвестяване, система за охрана, вътрешен телефон, достъп до интернет и обширна веранда с барбекю, от която се разкрива панорамна и впечатляваща гледка към язовир Широка поляна. Вниманието към детайла и комфорта правят Романтика форест предпочитано място в района на Западни Родопи.

В новоизграденият стилен ресторант ще бъдете посрещнати с вкусни гозби от родопската кухня, а за по-изтънченият вкус ще ви предложим подбрани блюда.

Нашите продукти са екологично чисти и с гарантиран произход. И малките ни гости не са забравени, за тях е нашето Детско меню.Това е място за наслада и отмора, честване на семейни и корпоративни тържества.