ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ,София,гранд хотел,почивка,хотели София,ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ,ГРАНД ХОТЕЛ,хотел в София,гранд хотел,гранд хотел в София,Гранд Хотел,Гранд Хотел София,почивка в София,хотели в София,Абитуриентски балове в Гранд Хотел София,Сватби в Гранд Хотел София,Моминско парти в Гранд Хотел София,Детско Парти,Абитуриентски балове,празници в Гранд Хотел София - ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ – град | София
Начало > Хотел >
ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ
Хотел в  - ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ
028110811, 028110800, 0884400848, 028110900, 028110700
София, ул. Гурко 1
ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ, София, гранд хотел, почивка, хотели София, ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ, ГРАНД ХОТЕЛ, хотел в София, гранд хотел, гранд хотел в София, Гранд Хотел, Гранд Хотел София, почивка в София, хотели в София, Абитуриентски балове в Гранд Хотел София, Сватби в Гранд Хотел София, Моминско парти в Гранд Хотел София, Детско Парти, Абитуриентски балове, празници в Гранд Хотел София

 

Гранд Хотел София е един от престижните хотели в София. Неговите бизнес гости имат преимуществото да са в непосредствена близост до основните административни, финансови и търговски институции. Любителите на изкуството и гурме ценителите могат да се насладят на художествената галерия на хотела и на изисканата кухня на ресторанта.

 

Със своето централно местоположение и  удобства и най-вече с отдаден на гостите екип, Гранд Хотел София предлага едно неповторимо преживяване. Дълъг е списъкът със знаменитости, които са избрали хотела за своето пребиваване в България.

Гранд Хотел София е петзвезден хотел, изграден изцяло с български инвестиции и управляван от български мениджърски екип. Това съществено го отличава от международните вериги, тъй като позволява не само гъвкаво управление, но и съчетаване на всички съвременни изисквания на луксозните хотели с уникалното българско гостоприемство.

Гранд Хотел София отваря врати през месец май 2004 г. и от самото начало се насочва изключително към деловите среди – бизнес гостите от страната и чужбина. Разположен в сърцето на София, хотелът е неразделна част от административния, бизнес и културен живот на българската столица.

Гранд Хотел София е построен от фирма НИКМИ АД, която е и собственик на хотела. Строителната компания има дългогодишен опит в проектирането и изграждането на жилищни, офисни и обществени сгради заедно с прилежащата им инфраструктура.

Тя притежава и 4 звездния Сентрал Парк Хотел (открит през 2006г.), 4 звездния Суит Хотел София (открит през 2013 г.) и 4-звездния хотел Лилия в курорта Златни пясъци. 

Гранд Хотел София е един от престижните хотели в София. Неговите бизнес гости имат преимуществото да са в непосредствена близост до основните административни, финансови и търговски институции.

Любителите на изкуството и гурме ценителите могат да се насладят на художествената галерия на хотела и на изисканата кухня на ресторанта.

Със своето централно местоположение и  удобства и най-вече с отдаден на гостите екип, Гранд Хотел София предлага едно неповторимо преживяване. Дълъг е списъкът със знаменитости, които са избрали хотела за своето пребиваване в България.

Гранд Хотел София е лесно достъпен от международното летище в София (10 км).